top of page

Smørrebrød

Fisk og skaldyr

Håndpillede rejer med æggesalat og dild

Røget laks med æggestand og syltede rødløg

Gravad laks med sennepsdressing

Rødspættefileter med remoulade og citron

Kødpålæg

Skinkesalat med karse og radiser

Roastbeef med sennepspickles, ristede løg, reven peberrod og agurkesalat

Flæskesteg med flæskesværscrumble, rødkål og hjemmesyltede rødløg

“Dyrlægens natmad”: leverpostej, saltkød, sky, rødløg og karse

Hønsesalat med karrydressing, ristet bacon, cherrytomater og karse

Vegansk pålæg
Salat af syltede rødbeder, blegselleri, æble og valnødder

Røgede kartofler med hjemmesyltede rødløg og vegansk estragonmayonnaise

Ristede champignons og karameliserede rødløg

Ost

Brieost med syltede pecannødder

Skæreost med rød peberfrugt

“Creamy Blue” med guavagélé

bottom of page