top of page
Smørrebrød
Fisk og skaldyr
Håndpillede rejer med æggesalat og dild
Røget laks med æggestand og syltede rødløg
Gravad laks med sennepsdressing
Rødspættefileter med remoulade og citron
Kødpålæg
Skinkesalat med karse og radiser
Roastbeef med sennepspickles, ristede løg, reven peberrod og agurkesalat
Flæskesteg med flæskesværscrumble, rødkål og hjemmesyltede rødløg
“Dyrlægens natmad”: leverpostej, saltkød, sky, rødløg og karse
Hønsesalat med karrydressing, ristet bacon, cherrytomater og karse
Vegansk pålæg
Salat af syltede rødbeder, blegselleri, æble og valnødder
Røgede kartofler med hjemmesyltede rødløg og vegansk estragonmayonnaise
Ristede champignons og karameliserede rødløg
Ost
Brieost med syltede pecannødder
Skæreost med rød peberfrugt
“Creamy Blue” med guavagélé
bottom of page