Tapas
De med * markerede er på brød. De med ** (kan) leveres uden brød i skål.
De med *** er eller kan laves vegansk og/eller glutenfri.
Fisk og rejer
Røget laks med rosépeber og citronskal*
Æggesalat med rejer og dild*
Varmrøget ørredrillettes med radise*
Æggeterrine med røget laks*
Tigerrejer med frisk mango og sød chilisauce**
​
Kød
Spansk kartoffeltortilla med chorizo
“Vitello Tonato” af kalkun med tuncreme og kapersbær* **
Skinkesalat med karse*
Kyllingesalat med mangochutney og karry* **
Seranoskinke med melon*
Japansk kødbolle med teriyakisauce og tangsalat**
​
Ost
Manchego med guavagélé
Gedeost med syltede pecannødder
Creamy Blue ost med syltet abrikos*
Vegetar
Rødbedesuppe i shotglas
Gulerodsuppe med ingefær i shotglas
Grønærtesuppe med mynte i shotglas
Gazpacho i shotglas
Stegt aubergine med valnøddecreme, græsk yoghurt og granatæblekerner**
Grillede blomkålsbuketter på spyd med teriyakisauce og sesam
Lille glas med persillehumus og grøntsagsstænger
Polentabruschetta med champignons, karameliserede rødløg og spinat
Cherrytomat med mozzarella, basilikum og balsamicoglaze på spyd (ikke vegansk)
​
Desserttapas
Mandelkage med flødeskum og hyldeblomstmarinerede jordbær
Fransk chokoladekage med flødeskum og hindbær
Citronkage med lemoncurd og marengs
Toscakage
Chokolademousse i shotglas
Dansk æblekage i shotglas
Kransekagekugler med hindbærstøv